1-vuotiskuvat Marjaniemessä

Isn’t it funny how day by day nothing changes but when you look back everything is different
— C.S. Lewis

Tätä lainausta voidaan minun mielestäni soveltaa erityisesti lasten kasvuvauhtiin. Muistan hyvin sen kun lapsena pyörittelin silmiäni kun aikuiset hokivat että kuinka me lapset ei saada enää kasvaa tätä isommaksi! Siihen aikaan se oli järjetöntä, mutta nykyään huomaan itsekin hokevani sitä kaikille suurinpiirtein minua nuoremmille.

Varsinkin ensimmäinen vuosi elämästä mennään niin hurjaa vauhtia, että heikompia hirvittää. Siksi onkin aina ihanaa kun vanhemmat muistavat ikuistaa ne aina tärkeät virstsanpylväät kuten yksivuotissynttärit.

Tämä kuvaus tehtiin jo toukokuun alussa,kuten maisemasta näkyy, mutta päivä oli kaunis ja lämmin (tai lämpimähkö) joten saimme kuvia ilman toppavaatteita. Saimme tehtyä yksivuotiskuvaukset juuri päivänsankarin oikeana syntymäpäivänä joten hauskan kuvauksen jälkeen oli vielä odotettavissa juhlia ja äidin tekemää kakkua!

1-vuotiskuvaus-Helsinki
Yksivuotis-miljöökuvaus-Marjaniemessä

Äidin kanssa on mukava istuskella laiturin nokassa ja ihmetellä muuttuvaa luontoa ja sorsia.

Lapsikuvaus-Marjaniemen-luonnossa

Kun on juuri oppinut seisomaan, on asento usein turvallisen tanakka. Liikkuminen on riskaabelia, joten kädet jää monesti siihen asentoon, missä ne alunperin olivat kun äidistä otettiin vielä tukea.

Lapsikuvia-merimaisemissa
Yksivuotiskuvaus-Marjaniemi
Metsäisiä-lapsikuvia
Lähikuvassa-yksivuotias

Evästauko! Keväällä maahan pudonneet tikut voi tutkia myös maun osalta.

Lapsikuvaus-keväisessä-metsässä
Kenkien-ihmettelyä-Marjaniemen-laiturilla
Yksivuotiskuvat-Itä-Helsingissä

Vaikka aikuisen näkökulmasta yksi vuosi on lyhyt aika, on se ensimmäinen vuosi kuitenkin hurjaa oppimisen ja kasvamisen aikaa. Niinpä yksivuotiskuvat ovat monesti vanhemmille ja isovanhemmille hirmu tärkeitä. Teen lapsikuvauksia ympärivuotisesti, joten jos tarvitset esimerkiksi juuri yksivuotiskuvia, ota yhteyttä linkistä tai soita numeroon +358 40 736 2518.

Hauskaa kesää kaikille! Varsinkin kaikille (esim. yksivuotiaille) joille kesä on täynnä ihmettä ja uusia asioita!