Jenni & Andu | Kihlajaiskuvaus Helsinki

Jennin ja Andun kihlajaiskuvaukset tehtiin Lauttasaaren kauniissa merimaisemissa. Lokakuisen lauantain auringonlaskussa saimme ihanan hämyisiä kuvia ja koska aloitimme kuvausten valmistelut jo aiemmin, pystyimme yhdistelemään sekä TOASTin että pariskunnan omia rekvisiittoja ja asusteita. Jennin mekko on minun muutama vuosi sitten kirpputorilta löytämä vintage-mekko ja takki Penny Lane:lta kuvausta varten lainaksi saamamme 50-luvun juhlajakku. Lisäksi tilasin Ebay:sta sydämenmuotoiset aurinkolasit molemmille. Muut asut ja asusteet olivat kihlaparin omia.


Kauniit kihlajaiskuvat syntyvät auringonlaskussa kuin itsestään. Pitkät syksyisen illan varjot ja pudonneet lehdet vain lisäävät tunnelmaa.

Tutustuimme Jennin kanssa aikaisemmassa työpaikassa ja olemme olleet hyviä ystäviä siitä asti. Molemmat ovat suuria eläinten ystäviä ja niimpä Sulokin pääsi mukaan kuvausreissulle ja sai jopa Jennin hiuspannan rusetikseen.

Klikkaa tästä lisäinfoa hää- ja kihlajasikuvauksiin.

Jos haluat juhlistaa omia kihlajaisiasi ikimuistoisella kuvauksella, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä parasta tapaa ikuistaa muistosi +358 40 7362 518.