Jonna & Teemu winter wedding | Hääkuvaus

Jonnan ja Teemun helmikuisena hääpäivänä saatiin juhlia täydellisessä auringonpaisteessa ja vaikka pakkasta olikin reilusti, ei se lämmintä juhlatunnelmaa haitannut.

Kaunis morsian kimonossaan ennen juhlahumuun lähtöä.

Hääkuvauksessa on tärkeää muistaa kuvata myös ne pienet asiat. Tässä tapauksessa tuttavan itse tehdyt morsiusneitojen korut. Tietysti hääpäivänä korkataan myös samppanja.

Päivä aloitettiin meikkauksella ja hiustenlaitolla. Kampausten viimeistelyjen lomassa Jonnasta ja morsiusneidoista saatiin ihania yksityiskuvia ja parhaat kaverukset pääsivät tietenkin myös kaverikuviin.

Jonnan kuvankauniissa häämekossa oli paljon yksityiskohtia ja morsiusparin kotona oleva vanha antiikki peilikaappi oli mahtava kuvaustausta.

Aamuun mahtui paljon käherrystä ja meikkailua, fiilis oli mahtava ja ihana morsian teki myös kuvaajien työstä tosi helppoa ja vaivatonta.

Ennen kirkolle lähtöä ehdittiin kuvata vielä kotipihallakin.

Vihkiminen tapahtui Pyhän Laurin kirkossa Vantaalla. Jos haluaa häilleen mahtavat puitteet ja historiallista tunnelmaa, tämä on se paikka.

Kirkosta siirryttiin kuvauspaikalle. Talvella ulkokuvauksessa auttaa se että jopa kirkkomaa muuttuu tarunhohtoiseksi lumiparatiisiksi.

Morsiuspari oli tuonut kuvaukseen mukaan omia lapsuuskuviaan. Miten ihana tapa yhdistää vanhaa ja uutta.

Talvihäissä haasteena on aina kylmyys. Järjestelemällä kuvauksia etukäteen saa minimoitua sen ajan minkä morsiamen täytyy olla ilman takkia. Jonna oli peloton morsian eikä hätkähtänyt pientä kylmää.

Hääkakku oli kuin taideteos. Sen oli morsiamen veli tehnyt kuin myös koko hääjuhlan menuun. Vaaleansävyinen morsiuskimppu on häämuodissa kuuma juttu ja sopi morsiamelle kuin valettu.

Nämä olivat ehdottomasti yhdet hauskimmista kuvaamistani häistä. Suuret kiitokset Jonnalle ja Teemulle että saimme olla mukana tärkeänä päivänänne!

Alla olevasta napista pääset kysymään lisätietoja ja varmistaaksesi että Toast photos on vapaa kuvaamaan myös teidän unelmienne hääkuvat.