Elokuun häät

Sabinan ja Antin häät elokuussa olivat kaunis pieni tilaisuus puujahdin kannella. Kävimme aluksi kuvaamassa potretteja Tervasaaressa, josta jatkoimme ravintola Sipulin edustalle, vanhan punatiilisen satamamakasiinin eteen ja Katajanokan rakkauden sillalle. En ollut aiemmin tehnyt hääkuvauksia tässä paikassa, mutta en yllättynyt yhtään nähdessäni muitakin hääpareja kuvaajineen samoissa maisemissa. Päivä oli kaunis ja lämmin ja mikä sen kauniimpaa kuin keltainen elokuun valo.

Hääkuvaus-sulhanen-ja-viehe

Ankara keskipäivän aurinko porotti kirkkaana siniseltä taivaalta, joten kuvausta varten jouduin improvisoimaan varjoja. Sulhasen isä toimitti assistentin virkaa ja piteli varjoa auringon edessä, jotta vältyimme silmien siristelyltä ja palaneilta kohdilta kuvissa.

Vanhan satamamakasiinin punatiilinen seinä oli täydellinen tausta, joka korosti ihanasti vintagetyylistä häämekkoa ja sulhasen tummaa pukua ja hauskaa rusettia.

Sabina ja Antti olivat teettäneet riippulukon jossa oli heidän nimikirjaimensa ja häiden päivämäärä.

Vihkiminen tapahtui lähimpien sukulaisten seurassa puujahdin kannella Pohjoissatamassa.

Vihkimisen ja onnittelumaljojen jälkeen hääseurue jatkoi iltaa purjehtien kauniissa Helsingin saarimaisemissa, vilkuttaen vielä viimeiset tervehdykset mennessään.

En voi edes sanoa kuinka paljon tykkäsin Sabinan ja Antin häistä. Tiesin heti kun tapasimme että sekä kuvista että koko häätilaisuudesta tulisi mahtava kokemus. Joskus kemiat vain kohtaavat :) Kiitos Sabina ja Antti että sain olla hääpäivässänne mukana. Minulla oli tosi hauskaa!


Oletteko suunnitelleet venevihkimistä? Haluaisin mielelläni työskennellä kanssanne. Ota yhteyttä pian ja katsotaan olenko vapaana kuvaamaan teidän häänne! Jos vielä mietit olenko paras vaihtoehto hääkuvauksiinne, katso vinkkini täältä.