Ihanat potretit Tuomarinkylässä | Hääkuvaus Helsinki

Tänä kylmän syksyisenä päivänä on mukava muistella keväisiä kuvausilmoja. Ajattelin siis tässä nostalgian puuskissani blogata keväiset hääkuvaukset Tuomarinkylän kartanolla.

Minja ja Toni menivät naimisiin Jehovan todistajien valtakunnansalilla TIkkurilassa ja päätimme ottaa kuvat Tuomarinkylän kartanolla. Vaikka kartano itse olikin paketissa karun kaunis keväinen luonto tarjosi silti kauniita kuvausmaisemia. Pari päivää ennen häitä näytti vielä uhkaavasti siltä että taivaalta sataa pieniä ukkoja, mutta onneksi sade väistyi ja vaikka aurinko ei näyttäytynytkään, kuvat saatiin kuitenkin ottaa ulkona.

Hääparilla oli mukanaan kaaso ja bestman, joten saimme kuvia myös parhaista kaveruksista. Tässä tietyssä kuvauksissa huomattiin myös se kuinka tärkeää on olla apureita mukana. Maa oli märkä koko viikon jatkuneesta sateesta, joten hameenhelman pitelijöille oli tarvetta. Lisäksi hääkimppu oli unohtunut kotiin, joten bestman sai olla nimensä veroinen ja hurauttaa autolla kimppukeikalle.

Päivä oli pilvinen, eikä niin lämminkään, mutta puissa oli ihanat pitsimäiset silmut ja maa vihreä. Löysimme jopa keltaisia kevätkukkasia, tosin en taas osaa kyllä sanoa minkä nimisiä.

Jos pidät näistä kuvista ja etsiskelet hääkuvaajaa, otahan toki yhteyttä ja voimme miettiä kuvaustarpeitasi +358 40 736 2518. Jos vielä mietit olenko paras vaihtoehto hääkuvauksiinne, katso vinkkini täältä.