Blog

Heinin ja Johanin häät Helsingin keskustassa

On aika palata ajassa melkein vuosi taaksepäin ja pistäytyä Heinin ja Johanin elokuisissa häissä. Minulla on kaksi suosikki kuvauspaikkaa ylitse muiden ja ne ovat joko veden äärellä tai urbaanissa kaupunkimaisemissa. Näissä häissä pääsin kuvaamaan molemmissa suosikkikohteissani. Lisäksi itse hääpari oli ihanan rento ja niin selvästi täysillä toisiinsa rakastunut että kuvaajana ei muuta voi toivoa.; kuvat melkeinpä ottivat itse itsensä :)

 Hääkuvaus Eiran Huvilakujalla

Vihkiminen toimitettiin kauniissa Johanneksen kirkossa keskellä Helsinkiä, lähimpien ystävien ja sukulaisten seurassa. Itse hääpotretit kävimme kuvaamassa Eiran kuvankauniilla Huvilakujalla ja juhlapaikalla Uunisaaressa.

 Vihkiminen Johanneksen kirkossa Helsingissä
 Hääpari poistumassa alttarilta
 Suudelma Johanneksen kirkon portailla
 Hääkuvaus Helsinki
 Morsian ja sulhanen Huvilakujalla

Heinin ja Johanin häistä ei rakkautta puuttunut. Pariskunta viihtyi selvästi niin hyvin yhdessä että minun ei juurikaan tarvinnut ohjastaa kumpaakaan yhteisposeerauksissa. Normaalisti käskytän ihmisiä lähemmäksi toisiaan, mutta Heini ja Johan pysyivät luonnollisestikin toistensa kainalossa koko ajan.

 Morsian hääkuvauksessa Eirassa
 Sulhanen hääkuvauksessa
 Sormus lähikuvassa

Huvilakujalla kuvatessamme törmäsimme toiseenkin hääpariin ja kuvaajaan samalla tiellä. Sopu sijaa antaa ja molemminpuolisten onnittelujen kaikuessa jatkoimme molemmat omia kuvauksiamme antaen aina toisellekin tilaa.

Eirasta hurautimme häämobiililla rantaan josta lautalla menimme juhlapaikalle. Siellä saimmekin aivan upeita aurinkoisia muotokuvia.

 Hääparin herkkä hetki Uunisaaren lautalla
 Sulhanen katsoo morsianta hääkuvauksissa Helsingissä
 Suudelma Uunisaaren kallioilla
 Morsian ja tuulessa hulmuava huntu
 Morsian hääkuvauksissa
 Sulhanen Uunisaaren kallioilla potretissa
 hääpari hunnun varjossa hääkuvassa

Vielä ennen kuvauksen lopettamista pääsin itse kastamaan varpaani lämpimään meriveteen kuvatessani hääparia mereltä käsin. Hääkuvaajan elämä on joskus yksinkertaisen mukavaa :)

 Hääparin varpaat rannalla

Oli todella suuri ilo kuvata Heinin ja Johanin häät. Sain vielä häiden jälkeen ihanan muiston, kun hääpari lähetti minulle kiitoskortin kuvilla varustettuna.

Jos haluat että tulen kuvaamaan myös teidän häänne, ota yhteyttä oheisen linkin kautta tai voit myös soittaa numeroon +358 40 736 2518