Huiskivat hännät jäällä | Lemmikkikuvaus

Niin se talvi tuli vihdoinkin koko suomeen. Monet ihmiset eivät näe talvea hyvänä kuvausaikana, mutta kuten kuvista näkee, valo on talvisena pakkaspäivänä täydellinen. Varsinkin lemmikkikuvaukseen aurinkoinen pakkaspaivä sopii. Silloin jaksaa pelmata eikä roikkuva kieli vie kaikkea huomiota.

Olkaa hyvät: kaverukset Vappu, Kaapo, Nappi ja Sulo.

 

Kaapo hypno-katse. Tiivis tuijotus tuntuu takaraivossakin, mutta aina yhtä kohteliaasti Kaapo tyytyy katselemaan ( paitsi jos käsi käy taskulla liian harvakseltaan. Silloin on pakko tökkäistä nenällä). Talvella Kaapo tassuttelee joen poikki kavereita hakemaan ja kesällä köröttelee veneellä.

Nappi on joukon nuorin ja samalla innokkain. Mikä arvokkuudessa ja viisaudessa vielä puuttuu, korvautuu lennokkuudella ja uteliaisuudella. Vaikka Nappi onkin jo ihan aikuinen, löytyy vielä paljon vauvamaisia piirteitä, kuten virtaa ja vauhtia niin kauan että uni vaan yhtäkkiä tulee.

Vappu. Joukon ainoa tyttö ja palloleikkien kruunaamaton kuningatar. Vappu kantaa palloaan arvokkaasti. Suurinta hupia kuitenkin on asetella palloa liikkuvan ihmisjalan eteen, jotta se joko huomattaisiin potkaista, tai joku kompastuisi kivasti. Vappu on kaikkien kaveri. Paitsi moottorikelkkojen.

Sulo yhdistää kameran poseeraukseen. "Katsos emäntä näin poseerataan, tämä se parempi puoli"... "Katson tässä tuonne kaukaisuuteen haaveilevasti"

Lempipuuhassa. Nameja ja vähän äkkiä!

Pallosta asiaa.

Tassuni. Se jäätyy. Namit auttaisi...

Pallo ja sen bestis.

Naamat peruslukemille! Jonkun käsi kävi namitaskulla!

Pallokin vaan hyppää Vapun suuhun.

Lopuksi Sulo poseeraa auringonlaskussa. Ja taas esitellään se parempi puoli kameralle.