Kevään lakkiaiset

Paljon onnea vielä keväällä valmistuneille ylioppilaille! Tänä kevääna ja kesänä säät suosivat jokaista ylioppilaskuvausta ja saimmekin todella kauniita kuvia eri puolilla itä-helsinkiä. Tässä kooste muutamista suosikkikuvistani.

Vilman kanssa kävimme kuvaamassa Herttoniemen kartanolla lämpimänä ja aurinkoisena sunnuntai-iltana.

Ylioppilaskuvaaja Helsinki
Ylioppilaskuvaus-Helsingissä
Yo-kuvaus-Helsinki
Ylioppilaskuvaus Herttoniemen kartanolla
lakkiaiskuvaus helsinki

Jerryn kanssa kävimme Stansvikin kartanon mailla Laajasalossa. Tämä oli minulle ennestään tuntematon paikka, mutta valtavan hienoa kuvausmaastoa oli joka puolella. Tulen varmasti häiriköimään Stansvikin rauhaa myöhemminkin kuvausten merkeissä.

Ylioppilaskuvausta Laajasalossa
yo-kuvia itä-helsinki

Veeran ennätin kuvaamaan kun Roihuvuoren kirsikkapuisto oli vielä kauneimmillaan kukassa. Jonain vuosina kirsikkapuut kukkivat vain pari päivää enkä ennätä haalia ketään kuvauksiin näihin upeisiin maisemiin, mutta tänä vuonna kukinta kesti melkein viikon ja Veeralle kävi kuvauksien aikaistaminen Toukokuun alkupuolelle, joten saimme näin upeita kuvia.

Ylioppilaskuvat Roihuvuoren kirsikkapuistossa
yo-kuva helsinki
yo-kuvaaja roihuvuori

Sovimme Eetun kanssa tapaamisen Roihuvuoren kirjastolle ja jatkoimme siitä matkaa Porolahden alppiruusujen kautta Tammisaloon koivujen katveeseen.

ylioppilas kuvauksissa roihuvuoressa
ylioppilaskuvauksia marjaniemessä
Ylppärikuvaus tammisalossa

Kian kuvauksissa oli taivas hiukan uhkaavan näköinen, mutta selvisimme kuvauksista ilman sadetta. Kuvauspaikkana oli Porolahti Roihuvuoressa ja mahtava kukkiva tuomi.

valmistujaiskuvaus roihuvuori
ylioppilaskuvat helsinki

Paljon kiitoksia kaikille ihanille ylioppilaille ja äideille ja sisaruksille jotka sain tavata näin mukavissa merkeissä. Toivon teille kaikille oikein mukavaa syksyä ja vielä kerran paljon onnea!

Ylioppilaskuvauksia on hyvä suunnitella aina vähän etukäteen, jotta miljöönä voidaan käyttää kauniita maisemia ja sateen sattuessa kuvausta voi myös päivällä/parilla siirtää. Kuvauksia ei kannata suunnitella itse juhlapäivälle jotta meillä on kunnolla aikaa kuvata. Muutenkaan lakkiaispäivälle ei kannata hankkia lisätekemistä, silloin on yleensä ihan tarpeeksi kiireinen muutenkin :) Jos haluat itsestäsi tai lapsestasi samankaltaisia kuvia, ota yhteyttä oheisen lomakkeen kautta tai soita numeroon: +358 40 7362 518.