Perhekuvaus pienessä punaisessa tuvassa

Vaikka blogia on kuinka mukava päivittää, tuntuu että se jää aina taka-alalle, kun on päivittäisiä valokuvausasioita hoidettavana. Siispä olen toivottomasti jo useamman kuukauden myöhässä. Haluan kuitenkin ehdottomasti esitellä tämän talvisen perhekuvauksen Espoossa:

Kun tietää pääsevänsä kuvaamaan viisivuotiaita kaksostyttöjä 1800-luvulla rakennettuun puutaloon, tietää että nyt ollaan juuri siinä hommassa mitä voisin tehdä 24/7. Sisällä minut toivottikin tervetulleeksi iloinen nauru, selvästi kuvaajaa oli jo odoteltu.

Toast perhekuvaus aloitetaan aina leikillä ja höpötyksellä. Tällä kertaa tehtiin hurjia hirviöilmeitä ja koska perheellä oli olohuoneessa keinu, otettiin tietenkin hurjat vauhdit. Keinussa pidettiin myös siskosten välinen kutituskisa.

Alle kouluikäiset lapset jaksavatkin yleensä hienosti kuvauksen, kunhan välillä muistetaan ottaa rennosti ja hassutella. Me järjestimmekin kilpailuja, joissa sekä kuvaaja että äiti olivat auttamattomasti häviöllä. Koko ajan. Tytöt huomasivat ensimmäisinä linnut ja oravat, ja tuijotuskisojakin oltiin selvästi jo harjoiteltu.

 

Kaksoset-ja-itsetehty-sydän
Perhekuvaus-Espoo

"Missä näkyy tikapuut?" -Ja vastaus tulee salamannopeasti

Äiti-ja-tyttäret-valokuvaus-Helsinki

Vaikka tarhatäditkään ei aina erota kaksosia toisistaan, voi jo pelkästään valokuvista nähdä kuinka molemmat ovat selvästi hurmaavia persoonallisuuksia.

Yksittäiskuvia-lapsista
Muotokuvaus-Espoo

Perhe- ja lapsikuvauksen kuuluu olla hauskaa. Jottei homma mene vakavaksi, voi äiti yllättäen vaikka kutittaa!

Hauskat-perhekuvaukset
Siskosten-kuvaus-Uusimaa
Lapset-ja-ilmapallot
Kaksoset-lapsikuvaus-Helsinki
Vintage-valokuvaus-Uusimaa

Mökin 1800-luvun tunnelmaan käy myös vähän vintagetyylinen poseeraus.

Lapsikuvaus-Uusimaa

Äiti lupasi että koska molemmat tytöt olivat niin reippaita ja kuvaus meni niin kivasti, tytöt saavat palkinnoksi pullaa kuvauksen jälkeen. Noh, siinähän kuvaajalle alettiin heti jo heihei:tä vilkuttelemaan, mutta saimme vielä lopuksi hauskat yksittäiskuvat.

Jos haluat omasta perheestäsi tai lapsistasi samankaltaisia kuvia, ota yhteyttä numeroon +358 40 7362 518 tai oheisen linkin kautta. Lisäinfoa lapsikuvauksista löydät tämän linkin takaa.