Aurinkoisen illan vauvajutustelua - eli raskauskuvauksia luonnonhelmassa

Riinan elokuisessa äitiyskuvauksessa yhdistyivät niin monet suosikkiasioistani. Oli lämmin ilta ja aurinko laskemassa kauniissa Marjaniemen merimaisemissa. Toisaalta idästä näkyi selviä rankkasateen merkkejä ja dramaattisia mustia pilviä. Tummansininen merivesi liplatteli rantakalliota vasten ja vielä Riinan upeassa mekossa kimaltelevat helmet ja tuulessa hulmuava helma kruunasivat kuvat.

Minusta on ihana olla pieneltä osaltani mukana onnellisissa perhetapahtumissa ja Riinan ja Jounin kanssa jutellessa huomasin kuinka odotettu ja rakastettu pieni tulokas oli jo perheessä. Vauvalla oli jo samanikäisiä ystäviäkin tulossa Riinan ystäväpiiristä!

Raskausajankuvaus-Marjaniemessa
Raskauskuvaus-Helsinki

On monia syitä miksi tykkään kuvata Marjaniemi-Roihuvuori-Herttoniemi akselilla ja upeat merimaisemat ovat vain yksi niistä. Täältä lötyy niin paljon kaunista kuvaustaustaa alkaen valtavista metsistä ja tummasta vehreydestä ja päättyen suuriin kukkaistutuksiin ja luonnonkauniisiin peltoihin.

Tuleva-äiti-ja-isä
Masukuvia-Helsinki
Raskauskuvat-Uusimaa
Raskauskuvaus-merimaisemissa
Raskausajankuvia-Helsingissä
Tulevat-vanhemmat-muotokuvauksessa
Raskauskuvausta-Itä-Helsingissä

Kaikki äidit tietävät ettei raskaana ollessa välttämättä ole kaikkein energisin valokuvausta ajatellen. Koska tiedän tämän, olen aina erityisen kiitollinen kaikista raskausajankuvauksista joita teen – tämä vaatii aina tulevalta äidiltä erityistä rohkeutta ja viitseliäisyyttä. Muutama läheinenkin ystäväni on erinäisiin syihin vedoten perunut raskausajankuvauksensa loppumetreillä ja katunut myöhemmin katkerasti päätöstänsä. Loppujen lopuksi raskausaika on todella lyhyt ja aivan erityinen aika äidin ja vauvan elämässä. Nykyään osaan itsekin arvostaa raskausajankuvauksia ihan erilailla kuin ennen, kun olen vierestä nähnyt miten nopeaa tämä aika hurahtaa ohi.

Muotokuvaus-Helsinki

Monesti raskauskuvauksella on vähän vanhahtava stigma – puolinakuna studion lattialla keikistelyä, mutta nykyään on onneksi jo paljon muitakin vaihtoehtoja lifestylekuvauksista moderniin studiokuvaukseen ja varmasti Helsinginkin kokoisesta kaupungista löytyy myös sinun tyyliisi sopiva vaihtoehto, jota voit vuosienkin jälkeen katsella kaiholla.

Jos haluat luonnonhelmassa kauniissa maisemissa otettuja äitiyskuvia, ota yhteyttä minuun lomakkeen kautta ja suunnitellaan. Perhe ja lemmikit tervetulleita mukaan!

Kiitoksia Riina ja Jouni ja pikkuinen poikavauva (ei tosin enää niin pikkuinen). Oli ihana tutustua teihin ja saada ikuistaa teidän iloinen odotuksenne :)