Blog

Juhannuksen raskauskuvaus Rovaniemen Juhannuskallioilla

Juhannuksen aikoihin Rovaniemen korkeudella on sääskiä. Välillä näillä pikkuitikoilla oli niin suuri hinku kuviin että yrittivät tunkea objektiivista sisälle. Koska olen Rovaniemeltä kotoisin, osaan aika hyvin varautua tähän pikkuarmeijan hyökkäykseen (ota sinä etelänmies ohvia - tyyliin). Sirpaa ja Mikaa sääskiparvet eivät tuntuneet onneksi häiritsevän. Lopulta ainoa ongelma oli kuvankäsittelyvaiheessa poistella sääskiä silmien ja ihon päältä. ☺

Ilma oli ollut vähän epävakaa koko viikon ja olimmekin jo siirtäneet kuvausaikaan sateen takia aiemmin. Meillä oli kuitenkin hauskaa. Sirpa ja Mika ovat nauravainen pariskunta joiden kanssa tulee helposti toimeen niin ihmiset kuin hyttysetkin. Aloitimme kuvaukset Juhannuskallioilla Ounasvaaran huipulla. Näköalat olivat tietysti käsittämättömän upeat. Yksi parhaimmista asioista tässä työssä on että saa työn lomassa ihastella Suomen upeaa luontoa. Kuvista tulikin ihanan tunnelmalliset Lapin kauniissa maisemissa ja jo luonnostaan yhdessä viihtyvän pariskunnan kanssa.

 Raskauskuvaus Rovaniemi
 Pariskuntakuvaus Rovaniemi
 Muotokuvaus Ounasvaaralla
 Raskausajankuvaaja Rovaniemi
 Tuleva äiti muotokuvassa
 Juhannuskallion muotokuvaus
 Pariskuntakuvaus Ounasvaaralla

Vauvan nimeksi oli jo ennen syntymää valittu Ebba, joten sehän tietysti otettiin myös kuviin mukaan. Myöhemmin teen blogin yhdistetyistä ristiäisistä ja Sirpan ja Mikan häistä, jotka pidettiin marraskuun alussa.

 Babe kirjaimet mukana raskausajankuvauksessa
 Vauvan nimi raskauskuvauksen rekvisiittana
 Tuleva hääpari raskauskuvauksessas

Ounasvaaralta jatkoimme matkaa Valajaskoskelle pariskunnan yksitoistavuotiaan islanninhevosen Flokin asuinsijoille. Floki asuu tunnelmallisen kauniilla paikalla, Kotirannan hevostilalla yhdessä seitsemän muun hevosen kanssa. Floki on hirmu herttainen heppa ja aiheutti minullekin hevoskuumeen, mutta kuvausaikamme ei Flokin mielestä ollut ihan paras mahdollinen. Kaikki muut hevoset olivat jo menneet sisälle yötä vastaanottamaan, joten Flokin mielestä mallinhommat olivat ihan turhia siihen aikaan. Oikein hyvin saimme kyllä kuvia omenien ja leivän voimalla, ennen kuin Floki kyllästyi.

 Hevoskuvausta Rovaniemellä
 Lemmikkihevonen ja tulevat vanhemmat Rovaniemen Valajaskoskella
 Lemmikkikuvaus Rovaniemi
 Rakkaan hevosen kanssa kuvauksissa
 Vauvamasu ja heppa
 Lemmikkikuvaus hevosen kanssa Lapissa
 Hevonen ja omistaja heinikolla
 Koko perhe kuvauksissa Rovaniemellä

 

Olisi hirmu kiva tehdä enemmänkin kuvauksia lapissa, joten jos etsit kuvaajaa Rovaniemen korkeudelta, ota yhteyttä! Tulen tosi mielelläni!