Sulo sunnuntain sateessa

Sulo-cinemagraph

Olen nyt tosi innostunut tekemään cinemagraph videoita. Tämä on ihan harjoittelutasolla, mutta toivotaan että jossain vaiheessa voin alkaa tarjoamaan näitä myös osana kuvapaketteja.

Aina välillä kun innostun jostain asiasta, en edes viitsi ottaa kunnolla selvää miten se tehdään, oletan vaan että osaan sen automaattisesti (tämäkin näyttää niin helpolta). Noh, lähdin sitten Suloa kuvaamaan lumisateeseen ja sähläsin sydämen kyllyydestä. Jostain syystä uusia asioita opetellessa tunnun unohtavan jo aiemminkin opitut ja vieläpä sellaiset asiat jotka yleensä minulta sujuu kuin ajatus.

Ihan ensimmäiseksi unohdin jalustan kotiin. "Ei se varmaan haittaa, kyllähän minä käsivaralla osaan" ... lopputuloksena kamala tärräysvideo josta ei saa edes selvää. Seuraavaksi haettiin sitten jalusta kotoa, mutta tällä kertaa unohtui asettaa valkotasapaino... ja sain sinisen videon Sulosta.

Tässä vaiheessa alkoivat sormet jo jäätymään.

seuraavalla kerralla sain aikaiseksi mustaa sössöä, kun unohdin säätää valotuksen kohdilleen. Nyt alkoi Sulokin jo kyllästymään ja piti jo luvata että enää yksi kerta ja sitten mennään. Se viimeinen yritys on nyt sitten tuossa yläpuolella. Ihan jees, niinkuin siskonpoika sanoisi.

Mutta kyllä se tästä, onneksi on täydellinen malli ja vieläkin innostusta piisaa :)