Lopeta lukeminen jos olet yliherkkä hymykuopille...

...ja suloisille vauvamakkaroille. Seuraavaksi vauvakuumevaroitus!

Vauvat - Siinäpä vasta mukava alku ihmiselle
— Don Herold

Tänä vuonna Helsingissäkin saatiin nauttia lumesta, pakkasesta ja jäisistä teistä. Yhtenä lumisena sunnuntaina kävin kuvaamassa puolivuotiasta nauravaista pikku-neitiä, jonka mielestä isä on maailman hauskin tyyppi ja joka esitteli hymykuoppiaan uutterasti myös minulle.

 Vauvakuvaus-Helsinki
 Perhekuvaus-Helsinki
 Äiti-ja-tytär-valokuvaus-Töölö
 Vauvakuvaus-Uusimaa

Talvella vauvakuvauksia ei useinkaan pääse ulos tekemään, joten lumen ja jään aikaan kuvaan yleensä perheen omassa kodissa. Tällä tavoin lapset tottuvat yleensä kuvaajaan nopeasti ja tutussa ympäristössä he ovat rennompia ja studiojäykistelyä ei tarvitse pelätä (vauvat tosin harvemmin jäykistelevät muutenkaan). Tällä kertaa oli harvinainen kaunis kuvauspäivä Helsingissä (tänä talvena tuntuu olleen suurimmaksi osaksi vähän väsähtäneen oloisia päiviä) joten valoa piisasi ja täytevaloa tarvittiin vain hiukan avustamaan kaunista talvivaloa.

 Lapsikuvaus-Uusimaa
 Isä-ja-tytär-valokuvaus-Helsinki
 Isä-ja-vauva-valokuvaus-Töölö
 Isä-ja-Tytär-kuvaus-Uusimaa
 Äiti-ja-vauva-kuvaus-Uusimaa
 Äiti-ja-puolivuotias
 Äiti-ja-vauva
 Äiti-ja-tytär
 Vauvasormet

Vauvoja kuvatessa pääsee välillä todistamaan ihania pieniä kehityksen etenemisiä. Sormet! -Nuo ihmeelliset pötkylät joilla ei tuossa vaiheessa vielä tee oikein mitään. Niitä voi kyllä käyttää tikkarina, mutta se pinsettiote odottaa vielä keksimistä.

 Vauvakuvaus-Toast-photos
 Lapsikuvaus-Toast-photos
 Lapsikuvaaja-Helsinki

Voi tuota hymyä! Vaikka vietänkin paljon aikaa lasten ja vauvojen kanssa niin aina se sydän sulaa kun minullekin väläytetään noin ihania ilmeitä.

 Vauvakuvaaja-Helsinki
 Lapsikuvaus-Uusimaa
 Vauvakuvausta-Helsingissä

Pieni vauva suuressa maailmassa:

 Puolivuotiskuvaus-Helsinki

Vaikka ulkona pakkanen paukkui, sisällä oli kodikkaan lämmintä ja koska vauvoja kuvatessa korostuu erityisesti se kuinka aika viilettää (monesti asiakkaita seuraavan kerran nähdessä on pikkuvauvasta kasvanut jo juoksenteleva taapero) on tärkeää muistaa ikuistaa niitä ihania, juuri vauvalle ominaisia asioita. En esimerkiksi tiedä monia asioita tässä maailmassa jotka ovat yhtä ihania kuin vauvamakkarat. Tällä kertaa niitä sai ihastella ihan kunnolla. Miksi omiin makkaroihin ei osaa suhtautua samalla hellyydellä kuin vauvojen muhkuroihin??

 Puolivuotias-valokuvassa
 Pikku-neidin-valokuvaus-Helsinki
 Äiti-ja-vauva-ikkunalaudalla-valokuvaus-Helsinki
 Vauva-nukkuu-vanhempien-sylissä
 Äiti-Isä-ja-vauva-Toast-photos
 Haukotus-vauvakuvaus-Helsinki

Uni voitti lopulta. Ja niin minäkin pikkuhiljaa hipsin kohti uusia seikkailuja :)

Kiitos Eevi, Jenni ja Berry! Oli tosi kiva tavata teidät ja toivottavasti tapaamme vielä yhtä mukavissa merkeissä! Ja kiitos myös Heidille kun ostit tämän vauvakuvauslahjakortin perheelle lahjaksi!


Jos haluat puolivuotiskuvauksen lapsestasi, tai mietit kuvausta ystävällesi lahjaksi, katsasta lapsikuvausinfo täältä, tai ota yhteyttä ja pohditaan juuri teille parasta kuvausta.