Ylioppilaskuvauksia Helsingissä

Tämän kevään ylioppilaskuvaukset sattuivat jostain syystä kaikki päiville, jolloin tuli joko kaatamalla vettä tai -kuten yhtenäkin päivänä- jäätävän kylmää tihkua. Kaikki kuvaukset siis siirrettiin, mutta vähän sovittelemalla saatiin ne kuitenkin suoritettua. Loppujen lopuksi ilmatkin olivat mainiot.

Olin aluperin suunnitellut tekeväni valmistujaiskuvauksia kirsikkapuistossa kauniiden vaaleanpunaisten kirsikankukkien ympäröimänä, mutta koska tänä vuonna kirsikat päättivät kukkia jo viikkoja ennen ensimmäistäkään ylioppilaskuvausta, pohdiskelin sitten muita kuvauspaikoja. - Yllättämään pääsi tänäkin vuonna, että kesäinen Helsinki on yhtä suurta kaunista kuvausmiljöötä,  joten paikkoja miettiessä olisi vain voinut valita sokkona kartalta paikan. Kaikkialla oli kukkivia puita ja pensaita, kuten kuvissa näkyviä Atsaleoja ja Syreenejä. Ja mikäs sen kauniimpaa kuin supi-suomalainen koivu.

 

Kiitos kaikille kuvaamilleni ylioppilaille ja erityiskiitos myös niille äideille, isille ja veljille jotka avuliaasti jaksoitte heilutella suurikokoista reflektoria tuulitukan saamiseksi! Oli hirmu kiva tavata kaikki teidät tuoreet ylioppilaat. Toivon teille kaikille aurinkoista kesää ja valoisaa tulevaisuutta!

 

Haluatko itsestäsi samanlaisia kuvia? Ota yhteyttä ja suunnitellaan!