1-vuotissynttärit Cake smash | Lapsikuvaus Helsinki

Tomeran pikkumiehen yksivuotiskuvissa on tietysti paljon väriä ja elämää. Teimme kuvauksen pojan mummolassa, kauniin Kemijoen varrella. Lapsikuvauksissa mennään aina siihen kuvattavan omaan tahtiin, joten tällä kertaa se tarkoitti että vähän keinuttiin äidin vanhalla keinuhevosella ja lopuksi poksauteltiin kaikki ilmapallot. Olin tehnyt kuvauksia varten allergiselle 1-vuotiaalle oman maidottoman synttärikakun, mutta se osoittautui hiukan mauttomaksi (ei tule leipuria tästä valokuvaajasta) ja kakkua tarttui myös peppuun ja jalkoihin, joten tämän siistin pienen miehen mielestä se ei ollut kuvausten parasta antia. Emme siis saaneet ihan suunnittelemaamme Cake Smash-tyylistä kuvausta, mutta pääasia oli että kaikilla oli hauskaa ja kuvista tuli ihania muistoja ensimmäisistä synttäreistä.

Kakkua kyllä tutkittiin ja maisteltiin, mutta viimeisen kuvan ilme kertoo kaiken.

Ilmapallojen poksauttelu oli se kaikkein mahtavin juhlaohjelma. TOASTin rekvisiittaan kuuluu värikkäät kirjaimet, joista saa kirjailtua eri tekstejä, joten tietysti onnittelut kuuluivat kuviin.

Kakku ennen kuvauksia ja osa kakusta kuvauksien loppupuolella. ↑

Loppujen lopuksi synttärikuvaukset olivat suuri menestys. Kaikilla oli hauskaa ja muistoksi jäivät kauniit kuvat.

Lopulta kaikki herkut löytää se joka niitä eniten arvostaa... 

Ei ole mitään luonnollisempaa kuin hiukan sotkuinen lapsi. Kakun kuorrutusta poskilla ja ruohotahroja polvissa kuuluvat lapsuuteen ihan yhtä paljon kuin rauhallisemmatkin (kuvaus)hetket (öhöm). Cake smash-kuvaukset toimivat parhaiten jos lapsesi on 1 - 2 vuotias, mutta käyvät myös korkeintaan neljä vuotiaille. Tätä vanhemmat lapset ymmärtävät jo siisteyden ja sotkemisen erot ja se hurmaava hämmennys - joka syntyy kun yhtäkkiä saakin kauhoa kakkua omin käsin, on jo menetetty. Yli neljävuotiaiden lasten kanssa on todella paljon muita asioita joita voi tehdä kuvauksissa kuten esim. Linnanmäkivierailu (vihjeenä... haluaisin tällaisen kuvauksen joskus tehdä). Jos haluat lapsestasi samanlaisia hauskoja ja värikkäitä kuvia, lähetä minulle viestiä ja voimme suunnitella juuri teidän näköisenne kuvaukset!

Jos kaipaat lapsikuvauksesta lisäinfoa, löydät sen täältä.