Koivusaariseikkailu

Ystäväni Hannan ja hänen tyttöjensä kanssa kävimme kuvaamassa Rovaniemen koivusaaressa. Tällä kertaa ainoastaan vanhempi tytöistä halusi mukaan kuviin, ja nuorempi toimi assistenttina ja ilopillerinä. Ilma oli hiukan kylmä, alkusyksyinen elokuu, joten meillä oli kaikilla lämmintä päällä. Sadettakin oli hiukan ilmassa, joten emme lähteneet kiertelemään koko saarta vaan pysyttelimme lähellä autoa jotta kaatosateen sattuessa olisimme päässeet äkkiä lämpimään. Ilma kuitenkin pysyi kuivana, vaikkakin harmaana, ja saimme ihania kuvia vihreässä koivusaaressa, jossa piti kyllä olla lampaitakin, mutta niitä emme sillä kertaa nähneet.

Lapsikuvaus Koivusaaressa.
Koivusaariseikkailu
Ihana prinsessapaita kuvauksissa
Koivusaaren pieniä kukkasia

Löysimme paljon kauniita kukkia ja niitä keräiltiinkin ihaniksi kukkakimpuiksi sekä äidille että minulle.

Hiukset hulmuavat tuulessa
Heinä suussa ja pupu prinsessa paidassa
Kukkakimppu äidille.
Kukko vai kana?

Kumpi se tämä olikaan? Kukko vai kana vai mitä ne nyt olikaan?

Tähtisädetikku kuvauksia Rovaniemellä
Lapsikuvaus tähtisädetikkujen kanssa

Koivusaaresta löytyi myös pimeämpi paikka, jossa oli paljon puita (no koivuja), joten saimme kokeiltua tähtisädetikku kuvia. Aluksi homma vähän jännitti, mutta pian vaadittiin lisää tikkuja :)

Koivusaaren suuret koivut

Koivusaaressa oli paljon koivuja yllättäen :)

Kävelyä pitkospuilla ja heiniä heilutellen
Leipien heittelyä kuvauksissa Rovaniemellä
Kivet molskahtelevat kilpaheittelyssä

Lopuksi isi opetti tyttöjä heittelemään leipiä. Minäkään en ole ikinä oppinut sitä taitoa ja siinä meidän kaikkien harjoitellessa, minä jäin selvästi kakkoseksi. Tässä vaiheessa tosin vielä kaikkein kivointa oli saada aikaan mahtava molskahdus!

Melkein sydämenmuotoinen kivi

Melkein sydämen muotoinen kivi ♥

Alkusyksyä Rovaniemellä

Kyllä meillä oli kiva ilta-päivä! Jos haluat samatyylisiä kuvia, ota yhteyttä oheisen linkin kautta ja laitetaan pyörät pyörimään :)