Perhekuvauksia sadesäällä | Lapsikuvaus

Kesällä ulkona kuvatessa ollaan aina vähän sään armoilla. Tällä kertaa se tarkoitti että kuvailtiin sadekuurojen välissä aina kun vaan ehdittiin. Tälle ihanalle perheelle teen myöhemmin myös hääkuvaukset ja perhekuvauksen avulla pääsimme tutustumaan ja samalla pohtimaan hääpäivän suunnitelmia.

Aina ennen kuvauksia ohjeistan asiakkaita vaatetuksen ja rekvisiitan suhteen, eli tule sellaisena kuin olet, tosin parhaana versiona itsestäsi. Tällä tavoin kykenen näkemään asiakkaan tyylin ja osaan tehdä kuvauksista oikean näköiset. Tällä kertaa kaikki odotukset kyllä ylitettiin ja perhe toi mukanaan sekä varavaatteita että tavaroita, joiden avulla saimme yhdessä luotua juuri heidän näköisensä kuvat.

Kuvauspaikka: Roihuvuori, Helsinki

Jalalla koreasti!

Roihuvuoressa kuvatessa saimme kuviin kauniin vihreitä taustoja ja vaihtelevia värejä. Kun vesisade alkoi, siirryimme katoksen alle ja saimme kauniita kuvia sekä koko perheestä että vauvelista viltillä.

Kun on yhdeksän kuukautta vanha, melkein kaikki on elämässä uutta. Tämän ikäisen lapsen ohjaus valokuvassa onkin suurimmalta osin päristelyä ja viheltelyä ja naksuttelua. Mitä tahansa että huomio kohdistuu kameraan. Tässä tapauksessa kaikenlaiset hassut äänet saivat aikaan naurua ja kikattelua. Lapsikuvaajan työ on joskus ihan älyttömän palkitsevaa. Mikä on ihanampaa kuin tällainen hymy!

Suuret kiitokset kuvaushetkestä koko perheelle! Häissä nähdään!

Jos haluat perheestäsi ja lapsistasi samankaltaisia kuvia, otahan yhteyttä ja suunnitellaan! +358 40 736 2518

Lisäinfoa lapsikuvauksista löydät info-sivulta.