Hääpäivä Siuntion Artallissa | Hääkuvaus Helsinki

Maija ja Ville menivät naimisiin Siuntion Artallissa. Päivä oli helteinen elokuun lauantai ja juhlapaikka oli uskomattoman idyllinen vanha maatila. Vihkiminen toimitettiin rannalla, luonnonkauniin Vikträskin maisemissa ja juhlapaikkana oli juhlatilaksi muutettu Elvvikin tilan vanha tallirakennus. Maija ja Ville olivat miettineet valmiiksi kaikki yksityiskohdat tehdäkseen häistään itsensä näköiset ja pienetkin asiat oli viimeisen päälle suunniteltuja. Kaiken kaikkiaan kuvat ottivat itse itsensä ja kuvaajat vain pyörivät onnellisina mukana. Tein kokopäivän kuvauksen yhteistyössä Nina Montgomery Photographyn kanssa. Koska meitä oli kaksi  kuvaajaa, kykenimme olemaan kirjaimellisesti kahdessa paikassa yhtä aikaa ja saimme ikuistettua myös ne hetket jotka olivat yhden kuvaajan ulottumattomissa, pienet silmäykset, naurut ja katseet jotka tapahtuivat kuvaajan selän takana.

Juhlapaikka: Artalli

Näistä häistä ei puuttunut yksityiskohtia. Kukat, asusteet ja muut koristeet olivat kaikki sävy sävyyn ja tunnelma häissä oli ihanan viimeistelty.

Vihkiminen tapahtui luonnonkauniilla rannalla, Villen itsensä tekemän vihkikaaren suojissa. Välillä vieraita viihdytti loppukesän ylituttavalliset ampiaiset, mutta muuten rauhalliset ja tunnelmalliset häät sujuivat leppoisasti.

Suloiset pienet morsiustytöt olivat monesti huomion keskipisteenä ja kuvaajien iloksi molemmat viihtyivät kameran edessä.

Illansuussa kun helle alkoi hiukan hellittää, saimme kauniissa auringonlaskussa uskomattoman kauniita kuvia.

Maijan ja Villen vauvelia viihdyttivät isovanhemmat ja muut sukulaiset. Aina välillä piti päästä äidin tai isän syliin ja kuvaajille jaeltiin hurmaavia hymyjä. Koko päivän ajan riitti ihmeteltävää ja välillä tuli myös äitiä ikävä, mutta vauvamaiseen tyyliin harmituksia seurasi salamannopeasti naureskelut ja hienot poseeraukset.

Vieraille oli järjestetty Photobooth, jossa varsinkin nuorempi hääväki viihtyi pitkiä aikoja. Rekvisiittaa oli laidasta laitaan ja suloisten pellenenien lisäksi nähtiin myös rokkihenkisempiä kokonaisuuksia.

Pimenevässä elokuun illassa täytyi tietysti kokeilla tähtisädetikku-kuvia.

Jos haluat että tulemme kuvaamaan myös teidän häänne klikkaa tästä tai soita numeroon +358 40 736 2518. Jos vielä mietit olenko paras vaihtoehto hääkuvauksiinne, katso vinkkini täältä.