Kevätpäivän kuvaukset joen rannalla | Lapsikuvaus

Sattuipa eräänä maanantaipäivänä kun oli kaunis mutta kylmä ilma, ihana pieni kolmevuotias porhalsi kuvaukseen.

Keväinen metsä on hirmu kaunis. Tietyllä tapaa karu, mutta värit ovat ihanat. Metsässä on paljon nähtävää ja kuultavaa. Oravat tekevät pesiä ja peipposet laulelevat.

Tikkuja, risuja, kiviä ja hiekkaa lenteli jokeen kun kilpailtiin siitä kuka saa aikaan paremmat laineet. Onneksi oli kumpparit ja lämpimät hansikkaat.

Päivä oli aurinkoinen joten aurinkolasit pääsivät tietysti kuvaan. Ne olivatkin ihanat vaaleanpunaiset. Neidin lempiväri onkin punainen kaikissa eri sävyissä.

Kun meno yltyy villiksi, on hyvä pitää taukoa ja pitää äitiä kädestä. Yhdessä voi sitten pohdiskella mihin yli lentävät hanhet ovat menossa ja mistä se ohi ajelehtivä jäälautta on tulossa.

Punainen pipo ja siniset silmät. Neitokaisella kiinnosti kovasti iso kamera ja pääsipä itsekin ottamaan muutaman kuvan. Se tosin hiukan harmitti kun ei saanut itse kanniskella kameraa.

Kun päästiin sisälle alkoi kunnon riehuminen. Koira ja kissa pehmolelut (eli hauva ja Emilia-kissa) tanssivat ja tekivät käsittämättömiä turmansyöksyjä sohvalta. Se nauratti kyllä kaikkia. Sohvalla piti riehua niin että hiuksethan siinä lähtivät lentoon.

Riehumisen lomassa pysähdyttiin välillä pohdiskelemaan asioita. Ikkunasta näkee niin monta jännää asiaa. Keväällä näkee taas paljon lintuja ja ikkunankin läpi kuulee ihanaa linnunlaulua. Sitä kuunneltiin kovasti.

Sen jälkeen kun olimme rannalla heitelleet hiekkakakkuja jokeen olivat kynnenaluset hiukkasen mustat. Ei auttanut pesu. Se nyt ei tietenkään menoa hidasta ja niimpä ikkunatkin saivat pienet sormenjäljet kun ulkona näkyi rastaita. Niitä piti tietysti vähän tutkiskella.

Kuvaaja oli ihan hassu kun juoksi yhtäkkiä ulos. Kommunikointi oli vähän hankalaa ikkunan läpi, mutta koputtelu-kilpailukin oli kivaa.

Pääsiäisestä oli jäänyt jäljelle kimppu pajunoksia, jotka nyt jo versoivat kauniita lehtiä. Niitä oli kiva kanniskella mukana ja kurkistella kimpun takaa.

Jos haluat omasta lapsestasi samankaltaisia kuvia, tai ostaa vaikka lahjakortin tuttavallesi, laita viestiä ja voimme suunnitella. +358 40 7362 518

Lisäinfoa lapsikuvauksista löydät info-sivulta.