Hääkuvaus Helsinki

Etsitkö hääkuvaajaa Helsingistä tai Uudeltamaalta? Se voi olla työlästä ja aikaavievää sillä Helsingissä on satoja valokuvaajia, joista iso osa kuvaa myös häitä. Eri tasoja ja eri tyylejä on yhtä monta kuin hääkuvaajiakin. On monia asioita joita kannattaa ottaa huomioon, mutta jos haluat hiukan apua etsintään, ja mietit olenko se oikea kuvaaja juuri teille, lue tämä:

1. PIDÄTKÖ KUVAUSTYYLISTÄNI?

Kun valitsette valokuvaajaa ikuistamaan hääpäivänne, on todella tärkeää varmistaa että hänen tyylinsä on yhteensopiva teidän tyylinne kanssa. Niin paljon kuin haluaisinkin että valitsette minut, on tärkeää että valitsette minut vain jos pidätte työni jäljestä. Voit klikata kaikkia kuvia tällä sivulla päästäksesi näkemään useampia kuvia kuvauksista blogissa.

 

2. KUINKA KATTAVAT KUVAUKSET HALUATTE?

Kuvaan suurimmaksi osin hääpotretteja ja ainoastaan kourallisen kokopäivän hääkuvauksia vuodessa. Hääkuvauksen aikataulua kannattaa myös miettiä tarkoin. Parhaimman mahdollisen tuloksen saamiseksi kuvauksiin kannattaa varata tarpeeksi aikaa (n. Tunti). Tässä ajassa ehdimme kuvaamaan sekä teidät molemmat yhdessä että erikseen sekä mahdollisesti kaason ja bestmanin kanssa. Suosittelen myös miettimään vaihtoehtoista kuvauspäivää. Esim. morsiamen harjoitusmeikin/-kampauksen tekopäivää, jolloin ihana uusi meikki ja kampaus eivät mene hukkaan ja voitte rauhoittaa itse hääpäivän kokonaan häidenne juhlistamiseen.

 

3. VARMISTA ETTÄ PIDÄT MYÖS ITSE KUVAAJASTA.

Ei kannata aliarvioida henkilökohtaisten kemioiden tärkeyttä. Minulle voi soittaa ja kysellä lisätietoja ja halutessanne voimme järjestää tapaamisen etukäteen, jotta voitte tehdä varman päätöksen.

Hääkuvaajaan on voitava luottaa, joten minulle on tärkeää että tulemme hyvin toimeen ja olemme samalla aaltopituudella kuvausten ja kuvien suhteen.

 

4. OTA YHTEYTTÄ JOTTA SAAMME PYÖRÄT PYÖRIMÄÄN!

Jos olet päättänyt että TOAST photos on teidän hääkuvaajanne, on aika ottaa yhteyttä lomakkeella, tai soittamalla numeroon +358 40 736 2518. Ensimmäiseksi katsomme onko hääpäivänne tai harjoituskampauspäivä minulla vielä vapaana ja jos on (JIHUU!!) niin voimme suunnitella kuvauksia. Kysy myös kihlajaiskuvaustarjoustamme!